ΑΓΡΟΤΟΠΟΣ

Νέα σειρά ρυζιών πιστοποιημένων προϊόντων.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 500g, 5Kg & 20Kg.

agrotopos-1

Σείρα από πιστοποιημένα προϊόντα.

 D7N 2771


               Συσκευασία 5kg

Συσκευασία 500g

 

DSC 5152

D7N 2765
 Το ρύζι Καρολίνα καλλιεργείται στις παράχθιες περιοχές του ποταμού Στρυμόνα. Λευκό, μεσόσπερμο ρύζι, η ποικιλία Καρολίνα είναι κατάλληλη για ριζότο, γεμιστά, σούπες και σαλάτες αφού έχει την ιδιότητα να μην λαπαδιάζει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

 

DSC 5150

D7N 2766
 Ελληνικής παραγωγής, λευκό μακρύσπερμο ρύζι, που από την καλλιέργειά του θεωρείται αλμυρό, το ρύζι Νυχάκι παραμένει σπυρωτό κατά το μαγείρεμα και αναδεικνύεται ως το καταλληλότερο για σπανακόρυζο, πιλάφι, γεμιστά αλλά και σούπες.

 

DSC 5147

D7N 2769
 Κατά την ειδική επεξεργασία του συγκεκριμένου καρπού στον ατμό, τα συστατικά από τον φλοιό μεταφέρονται στον κόκκο, με αποτέλεσμα το ρύζι να αποκτά το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του. Μακρύσπερμο και προβρασμένο λοιπόν, το ρύζι μπονέτ που είναι και αυτό ελληνικής παραγωγής, δεν λασπώνει κατά το μαγείρεμα και είναι κατάλληλο για πιλάφι και ριζότο.

 

DSC 5155

D7N 2768

 Το ρύζι γλασέ είναι λευκό και μεσόσπερμο. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος παραμένει σπυρωτό, έτσι είναι ιδανικό για γλυκά, ιδίως ρυζόγαλο, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και για σούπες.

 

 

D7N 2767

 Το καστανό ρύζι, ανήκει στην κατηγορία των προϊόντων ολικής άλεσης, καθώς μετά την επεξεργασία του, διατηρεί τη στιβάδα του περικαρπίου που του δίνει το χαρακτηριστικό καστανό χρώμα και την τραχειά υφή. Μαγειρέψτε το με καρυκεύματα για να αναδείξετε τη γεύση του.

                                                          

                                                                     collage 20 kg rice Agrotopos

banner-ospriwn-2  banner-zymarikwn-2